Johan en Beau hebben een erg gezellige nacht gehad

Johan en Beau hebben een erg gezellige nacht gehad

Behalve de stelletjes Romy en Cemal en Fay en Chipp hebben ook Senna en Demi de nacht weer samen doorgebracht. Maar zij waren niet de enigen. Ook Johan en Beau hebben samen geslapen. De twee slapen bij elkaar onder het mom van het proefslapen, omdat Johan de bewoners heeft wijsgemaakt dat hij eind januari zijn boot kwijt is. Vandaag worden Beau en Johan samen wakker. Heb je lekker geslapen vraag Billy nieuwsgierig. Beau antwoord dat ze heel goed heeft geslapen. En Johan ook? vraagt Billy nieuwsgierig door. Ook Romy is benieuwd hoe de twee het hebben gehad. Het was hartstikke gezellig vertelt Beau. En voegt eraan toe dat zij en Johan tot een uur of 12 hebben gekletst en daarna in slaap zijn gevallen. En toen ik wakker werd sliep hij nog. Romy gelooft wel dat Beau en Johan het erg leuk hebben gehad. Wij hoorden jullie zelfs lachen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Peter at 13:28

    Ook fijn voor Beau er achter te komend dat Johan gelogen heeft over de boot, dat deze tot eind Mei mag blijven staan. En sneu voor de ouders ook, te zien dat hun dochter er weer instinkt. Hopeloze wereld daar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *