Het centraal van 8 januari

Het centraal van 8 januari

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 8 januari terug.

Mehmet neemt als eerste het woord en begint over de financiën. Hij vertelt de groep dat er op dit moment 6.173 euro in de kas maar hier moeten nog wel de winstuitkeringen vanaf gehaald worden. Daarna worden de evenementen besproken. Allereerst komt de Utopia markt ter sprake. Cemal vertelt dat de kaartverkoop erg snel gaat. Daarnaast brainstormt de groep over ideeën om de markt leuker te maken. Na de markt komen ook de andere evenementen ter sprake. Al gauw kaart Senna een onderwerp aan wat de laatste tijd voor veel discussies heeft gezorgd. Wie wil er niet werken tijdens mijn evenement vraagt hij. Alle handen blijven omlaag en er ontstaat een gesprek over het wel of niet werken tijdens een evenement. Ik kan iedereen inplannen maar niet voor de volle vier uur sluit Senna af.

Chipp vertelt de groep dat hij samen met Ivan naar de webshop heeft gekeken. Hij is al beter dan vroeger maar nog steeds niet overzichtelijk vertelt hij. Daarom wil hij de site samen met Ivan gaan verbeteren. Ivan somt vervolgens kort op wat er gedaan moet worden en oppert om de producten die niet goed lopen van de webshop te halen. Senna kijkt vol verbazing toe. Een paar weken geleden zei Baldr dit en was niemand het ermee eens en nu zegt Ivan het en knikt iedereen ja merkt hij op. Ivan heeft op zijn beurt geen zin in een discussie en kapt Senna al gauw af.

Senna vraagt zich af hoe het precies zit met de goedendoelenpot die de bewoners hebben. Op dit moment is het zo dat er giften kunnen worden gedaan voor deze pot. Maar Chipp en Ivan hebben een ander idee. Zo lijkt het hen slim om een vast percentage van producten en diensten naar de goedendoelenpot te laten gaan. Zo halen we meer op voor het goede doel en worden onze producten ook aantrekkelijker voegt hij eraan toe. De groep is het hiermee eens. Ivan vertelt de groep dat hij vanmiddag met een presentatie komt waarin veel vragen worden besproken. Het lijkt hem dan ook het beste om op veel onderwerpen later terug te komen.

Linda en Madilia zijn een lange tijd verantwoordelijk geweest voor de boodschappen. Sinds kort heeft Baldr dit overgenomen maar dit bevalt hem niet helemaal. Daarom wil hij graag dat iemand hem komt ondersteunen. Tot zijn grote verbazing steekt niemand zijn of haar hand op. Het verbaast me dat niemand zijn hand op steekt, want volgens mij wil iedereen zijn boodschappen zegt Linda. Billy vraagt of Johan niet wil helpen maar hij heeft daar geen zin in. Zonder duidelijk antwoord sluiten de bewoners dit onderwerp af. José vertelt als laatste aan de groep over haar oproep van het vorige centraal. Zo kunnen kijkers verhalen insturen. José zal samen met Linda een verhaal uitkiezen. Die persoon mag naar Utopia komen zodat José een schaduwschilderij kan maken.  En daarmee eindigt het centraal van 8 januari.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *