Romy lucht haar hart over haar ruzie met Cemal

Romy lucht haar hart over haar ruzie met Cemal

Afgelopen avond hebben Romy en Cemal ruzie gehad omdat Cemal als dienst massages wil aanbieden. Romy ziet het al gebeuren dat er alleen maar vrouwen op Cemal zijn dienst afkomen en dit ziet ze absoluut niet zitten. Aan Fay vertelt ze over de ruzie. Ik ben huilend in slaap gevallen fluistert ze. Maar niemand mag het weten gaat ze verder. En wil niet dat het een ding wordt maar toch wil ze haar hart luchten. Ze vertelt Fay en Demi over de massage van Cemal en alle oude zaken die er afgelopen avond zijn besproken. De tweeling begrijpt de reactie van Romy wel en zijn het er mee eens dat het geven van massages best intiem kan zijn. Volgens Fay moet Cemal meer vooruitdenken. Hij kan bedenken dat jullie hier ruzie om gaan krijgen, omdat jij best wel jaloers bent voegt ze eraan toe. En ik snap dat je het niet leuk vindt. Waarom wil hij dat ineens doen? gaat ze verder. De dames praten nog lang door en Romy is blij met de steun die ze bij hen vindt. Na het gesprek weet ze zeker dat ze niet te heftig heeft gereageerd want ook haar maatjes vinden dat het geen leuke situatie voor haar is. Ik heb er gewoon geen zin in sluit Romy af en dat is alles wat ze er nog over wil zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *