Beau en Romy organiseren een schilder marathon om geld in te zamelen voor de secret box boete

Beau en Romy organiseren een schilder marathon om geld in te zamelen voor de secret box boete

De duizend euro boete voor het verloren secret box pakket zit Beau nog steeds dwars. Beau baalt enorm van deze schuld en heeft al geroepen dat ze hard aan het werk zal moeten om het geld bij elkaar te krijgen. Romy heeft al aangeboden om te helpen. Kunnen we niet een schilder marathon inlassen? zegt Romy enthousiast. En stelt voor om met z’n tweeën zich op te sluiten in het atelier en er pas uit te gaan als ze vijfhonderd euro hebben opgehaald. Beau reageert enthousiast. Dat vind ik echt lief zegt ze tegen Romy. En geeft daarna een dikke knuffel aan haar mede bewoner. Maar zal de marathon veel geld opleveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *