Linda en Madilia luchten hun hart en hebben een goed gesprek over hun vriendschap

Linda en Madilia luchten hun hart en hebben een goed gesprek over hun vriendschap

Sinds de entree van Ivan brengt Linda erg veel tijd met hem door. Dit snijdt automatisch in de tijd die Madilia met Linda heeft. En dat zit Madilia zoals we al schreven niet lekker. Ze besluit haar gevoel uit te spreken richting Linda. Je bent alleen maar met Ivan begint Madilia het gesprek. Eerst maakte ik er grapjes over maar nu zie ik je echt niet meer voegt ze eraan toe. Linda heeft geen flauw waar Madilia dat vandaan haalt en ontkracht het door te zeggen dat ze ook vaak genoeg met andere bewoners tijd doorbrengt. Madilia laat weten dat ze zich ongemakkelijk voelt wanneer Linda bij haar in de buurt is maar dat ligt volgens Linda geheel bij haarzelf. Ze vindt het ook jammer dat Madilia met andere bewoners hierover praat en vervolgens pas naar haar komt. En vindt het dan ook beter als Madilia direct haar gevoelens had uitgesproken en daar kan Madilia zich dan wel weer in vinden. Na een korte stilte stelt Linda voor om vanavond maar een kop thee met elkaar te drinken. Madilia zou dat op haar beurt heel fijn zou vinden. De twee zijn blij dat ze beide hun hart hebben kunnen luchten en sluiten het gesprek af met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *