Linda vindt de manier waarop Madilia haar behandeld heeft basisschoolniveau

Linda vindt de manier waarop Madilia haar behandeld heeft basisschoolniveau

Hoewel het gesprek tussen Linda en Madilia goed lijkt te zijn afgesloten, blijkt Linda toch erg gefrustreerd te zijn. In de keuken komt ze Ivan tegen. Mensen moeten zich met hun eigen leven bemoeien, ik ben woest laat ze aan hem weten. En vertelt vervolgens over het gesprek met Madilia en dat ze zich achtergesteld voelt, iets wat Linda totaal niet begrijpt. Ze had toch ook naar mij toe kunnen komen? Dit is echt basisschoolniveau voegt ze eraan toe. Het feit dat anderen bewoners het gevoel bij Madilia alleen maar hebben gevoed, maakt Linda nog bozer. En beweert zelfs dat het een ander verhaal was geweest als er een vrouw was binnengekomen waar ze goed mee overweg kon. Dan was er niets aan de hand voegt ze er met een zucht aan toe. Ivan weet Linda uiteindelijk weer te kalmeren. De twee praten nog even door over de klik die ze hebben. Wij zijn gewoon een dream team merkt Ivan op. Linda is het hiermee eens, zij en Ivan kunnen goed met elkaar overweg maar meer dan dat is het ook niet volgens haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *