Mehmet vindt dat Cemal zich anders voordoet dan toen hij Utopia betrad

Mehmet vindt dat Cemal zich anders voordoet dan toen hij Utopia betrad

Het is Mehmet opgevallen dat de Cemal van nu niet de Cemal is van toen hij Utopia betrad. Althans dat is in zijn ogen is dat het geval. De twee hebben een onderonsje en Mehmet besluit te vragen hoe het nou echt met Cemal gaat. Het blijkt al snel dat er een kern van waarheid in Mehmets vermoedens zit. Begrijp me niet verkeerd maar ik vind je de afgelopen tijd een beetje een grijze muis zegt Mehmet. Dat snap ik wel antwoordt Cemal. Ik heb me heel afzijdig gehouden de laatste tijd, omdat ik geen zin had in gezeik voegt hij eraan toe. En vindt zelf ook dat hij met zijn ervaring en kwaliteiten zich veel meer mag laten zien en zich meer mag mengen in discussies. Soms baal ik er ook van. Dan houd ik me mond terwijl ik eigenlijk antwoord had moeten geven vervolgd hij. Mehmet geeft ook aan dat hij de drive en passie mist de laatste tijd. Die passie is er volgens Cemal nog wel maar dan alleen wat betreft het sporten. En dat is niet goed. Ik moet passie voor Utopia hebben gaat hij verder. Het komt erop neer dat Mehmet meer van Cemal wil zien en dat Cemal ook meer wil laten zien. De peptalk lijkt Cemal energie te geven en hij neemt zich voor er weer vol voor te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *