Mehmet en Cemal vinden het laf dat sommige bewoners veranderd zijn door de komst van Ivan

Mehmet en Cemal vinden het laf dat sommige bewoners veranderd zijn door de komst van Ivan

Dat de komst van Ivan veel heeft losgemaakt bij de bewoners is inmiddels meer dan duidelijk. Al meerdere bewoners is het opgevallen dat de mannen die eerst altijd op de bank zaten nu ineens aan het werk zijn sinds zijn binnenkomst. Ik zie opeens mannen werken zegt Cemal tegen Mehmet op de vide. Laf hoor, omdat één persoon binnenkomt reageert Mehmet. Cemal begrijpt ook niet waarom Ivan dit effect heeft op de mannen. Hij vraagt zich dan ook af of het komt doordat Ivan Utopiaan van het Jaar is geworden in 2015. Ik vind het bewonderenswaardig hoe mensen tegen hem opkijken laat Mehmet weten. Cemal knikt, in principe heb ik bereikt wat hij ook heeft bereikt. Maar hij heeft wel leiderschapskwaliteiten voegt hij eraan toe. Mehmet denkt op zijn beurt dat Ivan wel een concurrent is voor Cemal voor de eindstrijd. Ik heb wel een goed gevoel bij hem maar ik weet niet of hij kans maakt om te winnen legt Cemal uit. En is benieuwd of over één of twee maanden Ivan nog steeds dezelfde positie in de groep heeft als nu.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *