Senna bedenkt een plan om Linda en Ivan op date te laten gaan

Senna bedenkt een plan om Linda en Ivan op date te laten gaan

Senna vermoedt dat Linda Ivan iets leuker dan leuk vindt. Hij deelt zijn vermoedens met Beau, die zelf niet denkt dat het voor zowel Linda als Ivan simpelweg een goede vriendschap is. Senna heeft ondanks dat een plan bedacht die hij graag met haar deelt. Ik wil morgen als het lekker weer is hier op het terrein een tafeltje en twee stoeltjes neerzetten. Flesje wijn erbij. Dan moeten zowel Linda als Ivan een blinddoek om vertelt hij. Ik wil aan jou vragen of jij Linda wil blinddoeken vraagt Senna vrolijk aan Beau. De twee worden vervolgens op een stoel gezet, ze lopen weg en pas dan mogen ze zien wat er aan de hand is. Beau benadrukt nogmaals dat de date dan ook puur vriendschappelijk kan zijn en dat vindt Senna op zijn beurt allemaal prima. We geven ze vragenkaartjes. Alles erop en eraan gaat Senna verder. Doen? vraagt Senna daarna voor de zekerheid. Met een ja en een high five verzekert Beau haar medewerking. Hoe gaan de twee reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *