Beau viert een groot feest als het verloren escape room pakket gevonden wordt

Beau viert een groot feest als het verloren escape room pakket gevonden wordt

Gisteren kreeg Beau slecht nieuws, een pakketje dat ze terug had gestuurd naar de eigenaar die de escape room spullen verzorgde is nooit bij het bedrijf aangekomen. Daarom zal Beau duizend euro boete moeten betalen aan de eigenaar. Beau baalt enorm om dit hoge bedrag en hoopt dat het pakketje uiteindelijk nog gevonden wordt door het postbedrijf. Aan Madilia laat ze vandaag weten dat ze extra zal moeten schilderen om geld op te halen, ook zal ze iets harder moeten trekken aan de B&B die ze levert. Duizend euro is echt veel geld zucht Madilia. En steekt Beau vervolgens een hart onder de riem en zegt dat er nog kans is dat het pakket gevonden wordt. Als hij gevonden wordt, dan geef ik een heel groot feest verzekerd Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *