Ivan en Linda verhogen Balkenende-norm van hun nieuwe structuur

Ivan en Linda verhogen Balkenende-norm van hun nieuwe structuur

Bijna iedereen is akkoord met de nieuwe structuur van Ivan en Linda en heeft ook al een handtekening gezet. Johan ligt echter dwars. Hij is tegen de zogenoemde Balkenende-norm die ervoor moet zorgen dat de organisator van een evenement zelf maximaal duizend euro kan verdienen. Zolang die regel in de plannen blijft staan, weigert hij zijn handtekening te zetten. Hij is op dit moment niet bereid een compromis te sluiten zegt Ivan tegen Linda wanneer de twee een wandeling maken. We moeten een concessie doen. En dat moet nu. We hebben hem nodig benadrukt hij. Ivan bekijkt het puur vanuit een zakelijk oogpunt en denkt eraan om tweehonderd tot driehonderd aan de Balkenende-norm toe te voegen. De argumenten van Ivan worden begrepen door Linda maar ze zou met pijn in het hart een concessie doen. En baalt ervan dat Johan de plannen zomaar kan torpederen door simpelweg nee te zeggen, terwijl de makers van de plannen wel water bij de wijn moeten doen. Hij smijt de deur dicht en vervolgens moeten wij manier gaan verzinnen om door die dichte deur te komen voegt ze eraan toe. Met tegenzin gaat Linda uiteindelijk toch akkoord om de Balkenende-norm aan te passen. Ze besluiten om later op de dag de groep in te lichten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *