Johan is het niet eens met de norm van de nieuwe structuur die bij de evenementen geldt

Johan is het niet eens met de norm van de nieuwe structuur die bij de evenementen geldt

Bij de presentatie van de nieuwe structuur introduceerden Ivan en Linda een nieuwe verdeling waarbij de helft van de opbrengsten van producten en diensten naar de bv gaat en de andere helft naar de initiatiefnemer. Bij evenementen introduceerden ze hierbij een soort “Balkenende-norm” waarbij de organisator maximaal duizend euro krijgt. Johan reageerde na de presentatie meteen op deze nieuwe norm en liet weten dat hij het gevoel had dat ze deze alleen maar hebben geïntroduceerd voor hem, omdat hij de enige is die meer dan 1000 euro kan verdienen met een evenement. Hij vindt het maar scheef en liet dit ook duidelijk weten. Vandaag praat hij er nogmaals over met René. Wat mij steekt is dat iemand mij gaat opleggen hoeveel ik ga verdienen zegt hij. René legt vervolgens uit dat er een goede reden was voor de norm, maar dit kan Johan niets schelen. Als Ivan de norm veranderd, dan teken ik het papiertje. Zo niet, dan organiseer ik het evenement in m’n eentje eindigt hij koppig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *