Fay spreekt Demi aan, waarom doen Senna en Demi nooit iets met zijn tweeën?

Fay spreekt Demi aan, waarom doen Senna en Demi nooit iets met zijn tweeën?

Senna en Demi willen vanavond in de hottub en hebben Chipp en Fay gevraagd of ze erbij komen zitten. Het valt Chipp op dat Demi en Senna nooit met z’n tweeën zijn. Het enige wat ze met z’n tweeën doen is slapen. Voor de rest zijn wij er altijd bij voegt Chipp eraan toe. Fay is zich hier niet van bewust maar volgens Chipp is dit vreemd. Kunnen ze wel met elkaar praten? vraagt hij zich af. Fay heeft hier geen antwoord op en ook Chipp heeft hier zeer sterke twijfels bij. Daarom lijkt het hem beter dat Senna en Demi met z’n tweeën in de hottub gaan vanavond. Ondanks dat Fay graag met z’n vieren in de hottub was gegaan besluit ze op aandringen van Chipp toch met Demi te gaan praten en voor te stellen dat zij en Chipp niet niet mee gaan.

Na het gesprek besluit Fay met Demi te gaan praten. Voorzichtig kaart Fay wat ze met Chipp besproken heeft aan. Het lijkt wel alsof jullie geen quality time hebben samen vervolgd ze geërgerd. Demi wordt er extreem ongemakkelijk van en ze weet zich geen houding te geven. Fay vraagt door en door totdat Demi uiteindelijk toegeeft. Nadat Fay de vraag, je wilt alleen de lusten en niet de lasten hé? kreeg gesteld, gaf Demi toe. Ze vindt het niet fijn dat er zo een enorm grote druk op haar en Senna staat. Na alles wat er is gebeurt rondom de twee, vindt Demi het allemaal iets te geforceerd. Ik hoef niet te daten en geen relatie zucht ze. Over de dubbeldate van vanavond is Demi heel duidelijk. Ze wil alleen maar in de hottub als ze met z’n vieren gaan. Durf je niet met z’n tweeën?vraagt Fay voorzichtig, maar dat is het niet volgens Demi. Ik vind dit echt raar van je gaat ze verder. Of ze vanavond met z’n vieren of met z’n tweeën in de hottub gaan, dat is nog niet helemaal duidelijk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *