Johan doet er alles aan om Beau in zijn boot te laten slapen

Johan doet er alles aan om Beau in zijn boot te laten slapen

Beau en Johan hebben afgesproken om samen thee te gaan drinken. De twee nemen met een kopje thee plaats in de Beauhut waar Johan Beau uitnodigt om een keer bij hem te komen logeren in de boot. Betekent dat dan dat ik bij jou in bed moet slapen? vraagt Beau voorzichtig. Volgens Johan hoeft dat geen probleem te zijn. Mij lijkt het supergezellig gaat hij verder. Beau heeft overduidelijk haar twijfels en Johan doet zijn uiterste best om haar te overtuigen. Dan maak ik het leuk en gezellig zegt hij. Beau moet een beetje lachen. Wanneer vraagt ze. Wanneer het jou uitkomt antwoordt Johan. Beau grapt dat ze aan het einde van de maand wel bij Johan in de boot wil slapen, omdat de boot dan weg is. Althans dat denkt ze. Wat ze niet weet, is dat Johan haar in de maling neemt en de boot tot eind mei van hem is. Na lang aarzelen probeert Johan Beau ervan te overtuigen om zaterdag na het evenement bij hem te komen slapen. Op de vraag wat het doel van dit slaapfeestje is antwoordt Johan gewoon omdat het kan. Maar we weten allmaal wat er de vorige keer in jouw boot is gebeurd gaat Beau verder, doelend op de vrijpartij tussen Johan en Billy. Volgens Johan moet Beau niet naar het verleden maar naar de toekomst kijken. Zal Beau uiteindelijk bij Johan in de boot slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *