Romy maakt een portret voor Chipp

Romy maakt een portret voor Chipp

Het moment is eindelijk daar. Chipp laat een portret van zijn half naakte lijf maken door Romy. Samen met Fay, die het voor elkaar heeft gekregen dat ze erbij mag zijn, vertrekt Romy naar het keetje, waar Chipp alles heeft klaargezet. Als de twee vrouwen binnenkomen klinkt er gegil vanuit Fay haar kant. Ze ziet Chipp op de bank liggen met een ontbloot bovenlichaam, een dekentje over zijn schouders en wat blaadjes voor zijn geslachtsdeel. Ik vind dat je er goed bij ligt merkt Romy op. Niet veel later begint de ze aan het kunstwerk, terwijl Fay toekijkt en Chipp poseert. We zijn benieuwd naar het eind resultaat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *