Johan en Chipp vinden het een grote grap dat Romy leider van de samenleving is

Johan en Chipp vinden het een grote grap dat Romy leider van de samenleving is

Romy heeft zichzelf naar voren geschoven als leider van de samenleving en hier was de rest het mee eens. Of dit was omdat niemand anders deze functie wil of omdat ze denken dat Romy een geschikte kandidaat is, dat laat ze verder in het midden. Enthousiast deelt ze het nieuws met iedereen die het maar wil horen zo ook Chipp. Wat later loopt Chipp naar Johan om hem te vragen of hij het grote nieuws al gehoord heeft. Dit is toch een grote grap reageert Johan. Chipp kan er op zijn beurt wel om lachen. Leidinggevende mompelt hij in zichzelf waarna hij hard in de lach schiet. Het is toch om te brullen. Ik zie haar al zitten gaat hij verder. Dan komt Romy net langslopen en de twee begroeten haar enthousiast. Romy heeft geen idee dat de mannen om haar lachen en geniet volop van haar titel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *