Romy wordt de leider van de samenleving

Romy wordt de leider van de samenleving

Vandaag is de samenleving tak bij elkaar gekomen om te praten over wat ze willen gaan doen voor de komende tijd. Romy heeft de hele groep bij elkaar geroepen, omdat ze iets belangrijks wil bespreken. Voor alle plannen aan bod komen, wil ze het namelijk hebben over wie de rol van leider op zich zal nemen. Ik ben niet echt een leider maar ik zou wel graag een aanspreekpunt willen zijn legt ze verder aan de groep uit. Al snel blijkt dat de rest van de groep dit Romy gunt. De teamcaptain is dus bekend! Dat ben ik vervolgd Romy enthousiast. Na dit besluit wordt er voor het eerst echt vergaderd door dit nieuwe gezelschap. Er komen verschillende plannen aan bod en er wordt uitgebreid gebrainstormd over wat iedereen de komende tijd allemaal wil gaan doen. Na een korte vergadering gaat de samenlevingsgroep uit elkaar, waarna Romy trots een gat in de lucht springt. Laat ze een poepie ruiken zegt Cemal tegen haar terwijl hij zijn vriendin optilt. Als de groep uit elkaar gaat loopt Romy enthousiast de woonkamer in, opzoek naar iemand waarmee ze dit nieuws kan delen. Ivan is de eerste die ze tegenkomt en vol blijdschap vertelt ze hem dat ze leider is geworden. Ivan besluit dit meteen met de rest van de bewoners te delen. Jongens, mag ik jullie voorstellen aan de teamcaptain van de samenleving roept hij terwijl hij haar hand in de lucht houdt. De bewoners applaudisseren voor Romy en haar dag kan niet meer stuk. Ik ben zo trots op mezelf roept Romy vrolijk uit waarna ze weer verder gaat tot de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *