Chipp en Johan zetten de volgende stap in de grap voor Cemal

Chipp en Johan zetten de volgende stap in de grap voor Cemal

Gisteren is er een mail binnengekomen van een meisje dat graag een massage van Cemal wil hebben. Chipp en Johan hebben besloten haar stiekem uit te nodigen, om op die manier een grap met Cemal uit te halen. Romy wil namelijk absoluut niet dat Cemal massages gaat geven in Utopia. Chipp en Johan lijkt het hilarisch om haar hiermee op de kast te jagen.  Vandaag besluiten ze de dame in kwestie terug te mailen en uit te nodigen voor aanstaande vrijdag. Leuk dat je wilt komen dicteert Johan aan Chipp die achter de computer zit. En leuk dat jij de eerste klant wordt voegt hij eraan toe. De twee zitten stiekem te lachen en kunnen hun eigen grap duidelijk nu al waarderen. Nu nog even afwachten of de vrouw vrijdag naar Utopia zal komen voor een massage van Cemal. Hoe gaat Cemal en belangrijke Romy reageren op deze grap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *