Chipp is verbaasd dat Linda zich bij de samenleving tak heeft aangesloten

Chipp is verbaasd dat Linda zich bij de samenleving tak heeft aangesloten

Afgelopen avond heeft de groep zich verdeeld over twee groepen, de samenleving en de bv. Billy heeft als enige nog niet gekozen. De rest heeft zich aangesloten bij een van de twee groepen. Linda heeft besloten om zich bij de samenleving aan te sluiten, iets wat Chipp erg opvallend vindt. Ik was verbaasd zegt hij tegen Linda. Linda moet hierom lachen. Soms moet je slimme keuzes maken reageert ze op wijze toon waarna ze uitlegt waarom ze deze keuze heeft gemaakt. Zo vindt ze dat er al genoeg kritische mensen bij de bv zijn die zich met de financiën bemoeien. Dan ben ik bij de samenleving meer van toegevoegde waarde gaat ze verder. Daarnaast interesseert Linda zich ook heel erg in goede doelen en daar wil ze zich de komende tijd hard voor gaan maken. Romy zit ook bij de samenleving en laat er geen gras over groeien. Ze wil graag iets belangrijks bespreken en gaat bij iedereen uit de samenleving langs om te vertellen dat ze bij elkaar moeten komen. Wat er precies besproken is lees je later terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *