Vandaag is de grote dag dat het portret van Chipp gemaakt wordt

Vandaag is de grote dag dat het portret van Chipp gemaakt wordt

Gisteren heeft Chipp besloten dat hij een naaktportret van zichzelf wil laten maken. Fay vond dit een minder goed idee maar Chipp laat zich niet tegenhouden. Het portret komt er en Romy zal het maken. Wel heeft Chipp besloten niet helemaal naakt te gaan en dit heeft ervoor gezorgd dat Fay hem toch steunt. Vandaag zoekt Chipp Romy op om het een en ander te bespreken. Vandaag is de grote dag he zegt Romy enthousiast waarna Chipp haar vertelt wat hij precies verwacht. Zo wil hij dat Romy het portret in het keetje maakt en er op geen andere plek aan werkt. Het moet achter gesloten deuren blijven, tot het af is vervolgd hij enthousiast. Als het kunstwerk af is wil Chipp graag een grote opening. Wat dope reageert Romy blij. Chipp legt daarna nog uit waarom hij het portret in het geheim wil laten maken. Ik kies voor de veilige manier, om gezeik te voorkomen zegt hij, doelend op Fay. Hij wil niet dat zij bepaalt wat hij wel of niet doet maar wil haar toch deels haar zin geven omdat hij geen zin heeft in ruzie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *