Madilia is verdrietig omdat ze bij het thema materialistisch ingedeeld is

Madilia is verdrietig omdat ze bij het thema materialistisch ingedeeld is

Voor een verjaardagskalender zijn de bewoners afgelopen avond verdeeld over twaalf maanden met elk een eigen thema. Madilia is ingedeeld bij het thema materialistisch en dit komt hard aan bij haar. Op de vide trekt ze zich terug waar ze al snel emotioneel wordt en begint te huilen. Romy, Billy, Ivan en José proberen haar te troosten. Trek je er niks van aan zegt Romy terwijl ze een arm om haar vriendin heen slaat. Als mensen je in een hokje plaatsen zegt dat meer over hen neemt Billy het woord over. Noem het de maand van de glamour probeert José op haar beurt. Linda weet dat ik niet materialistisch ben antwoordt Madilia met een snik. Ze vindt het dan ook lachwekkend dat de mensen die haar minder goed kennen dat wel vinden. Het lukt haar mede bewoners om haar weer op te vrolijken en langzaam verschijnt er weer een glimlach op haar gezicht. Neem het met een korreltje zout sluit Romy met een wijs advies af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *