José en Madilia praten over het gedoe rondom de verdeling van de verjaardagskalender

José en Madilia praten over het gedoe rondom de verdeling van de verjaardagskalender

José heeft zich afgelopen avond afzijdig gehouden van de boze uitbarstingen van Demi, Fay en Chipp. Terwijl de drie hun beklag doen bij de rest van de groep, gaat zij terug naar haar werkplek. Madilia komt naar haar toe om erover te kletsen. Ik kon het niet laten, ik ging buiten m’n boekje sorry laat José aan Madilia weten. En vindt het niet nodig dat Fay en Chipp bij de maand van de liefde gezet hoeven te worden. Ze wil altijd op de foto en in de spotlight staan gaat ze met een zucht verder, doelend op Fay. Madilia begrijpt meteen wat José bedoelt. Wat later komt Romy naar José en Madilia toelopen. Ze legt uit dat het niet leuk voor Chipp en Fay is om te horen dat zij niet bij de maand van de liefde horen. Ik ga er geen punt van maken, ik ga mezelf ook niet verdedigen hoor laat José weten. Madilia adviseert José om voortaan niets meer te zeggen, aangezien er volgens haar altijd van een mug een olifant wordt gemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 13:01

    chipp heeft wel gelijk, ze wordt nooit benaderd op haar gezeur op iedereen. en ze maakt inderdaad van een mug een hele grote olifant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *