De bom ontploft tussen Cemal en Romy na het massage gedoe

De bom ontploft tussen Cemal en Romy na het massage gedoe

Cemal besluit na al het gedoe de loods in te gaan. Chipp praat hem meteen bij en vertelt wat er is gebeurd terwijl hij in het keetje aan het masseren was. Cemal besluit naar Romy toe te gaan en het stel gaat naar buiten om te praten. Dit doet mij echt heel veel pijn begint Romy. Cemal laat weten dat hij het probleem er niet zo van zie wat Romy nog meer overstuur maakt. Met een verheven stem legt ze hem uit wat het probleem is. Ze had graag gewild dat Cemal naar haar toe was gekomen voordat hij de bezoekster begon te masseren aangezien ze laatste twee uur lang erover hebben gepraat. Dit getuigt dat je niets om mij geeft, f*cking slappe hap roept ze boos. Cemal blijft rustig en legt uit dat de dame er al zat en hij weinig keus had. Weet je wat f*cking slappe hap is? Als ik niets doe als jij het niet wil reageert hij terug. Romy vindt op haar beurt dat Cemal de situatie probeert om te draaien. Ze begint hard te huilen en gaat verder met haar praatje. Ik sta weer voor schut. Ik trek er nu een streep onder, want ik ben meer waard roept ze door haar tranen heen. Scheldend stampt ze weg van haar vriend…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *