Woede en onbegrip voeren de boventoon bij Romy, ze breekt

Woede en onbegrip voeren de boventoon bij Romy, ze breekt

Na de heftige ruzie tussen Romy en Cemal blijft Cemal verbouwereerd achter. Zwijgend gaat hij op de grond achter de loods zitten terwijl Romy haar vriendinnen opzoekt. In de kleedruimte breekt Romy wederom. Demi, Fay, Madilia en Billy zijn er om haar te troosten. Huilend legt Romy uit dat Cemal haar niet begrijpt en dat hij haar gekwetst heeft. Dit doet hij altijd probeert Billy Romy te kalmeren. En na een tijdje komt hij tot inkeer en biedt hij zijn excuses aan voegt ze eraan toe. Hij houdt zichzelf gewoon voor de domme aldus Billy. De dames vinden het heel logisch dat Romy zich zo voelt en proberen haar te troosten. Ik heb geen zin meer in dit gezeik snikt Romy. Dat snap ik antwoordt Billy. Fay slaat ondertussen een arm om Romy heen terwijl ze huilend vertelt wat er allemaal is gezegd tijdens het gesprek tussen haar en Cemal. Het gaat Romy erom dat Cemal had kunnen weten dat ze dit niet leuk zou vinden. We hebben er twee uur lang over gepraat snikt ze verder. Woede en onbegrip voeren de boventoon bij Romy. Het komt wel goed lieffie proberen haar vriendinnen haar te kalmeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *