Cemal begrijpt niks van de reactie van Romy

Cemal begrijpt niks van de reactie van Romy

Cemal kan maar moeilijk begrijpen waarom Romy zo boos is. In mijn ogen heb ik niks fout gedaan vertelt hij tegen Mehmet en Senna. Hij weet dat Romy het niet leuk vindt als hij vrouwen masseert maar omdat hij niks van de afspraak afwist en haar niet kon wegsturen vindt hij dat hij goed gehandeld heeft. Aan zijn mede bewoners vertelt hij hoe het precies is gegaan. Ze lag daar ineens legt hij uit. In zijn beleving kon hij het niet maken om haar niet te masseren. Ik vind het gewoon leuk om te doen voegt hij eraan toe. Ik ben geen schoothondje. Ik ga niet eerst naar Romy toe om te vragen of ze het goed vindt benadrukt hij. Madilia die zich ook heeft aangesloten bij het gesprek, komt voor Romy op. Volgens haar had Cemal kunnen weten dat Romy zo zou reageren omdat ze eerder heeft aangegeven het niet leuk te vinden. Senna vindt op zijn beurt dat Romy niet zo jaloers moet doen. Ik heb dit probleem eerder met haar gehad reageert Cemal hierop. Ze is gewoon jaloers benadrukt hij. En heeft het idee dat zijn vriendin hem beperkt en niet genoeg ruimte geeft. Hoe moet dat buiten dan? vraagt hij zich af. Uiteindelijk gaan Romy en Cemal nog met elkaar praten. Hoe dat gesprek verliep lees je zo terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *