Romy heeft er geen zin meer in na nog een discussie over het massage gedoe

Romy heeft er geen zin meer in na nog een discussie over het massage gedoe

Na hun heftige ruzie hebben Cemal en Romy alleen nog maar met anderen over de situatie gesproken. Toch besluiten de twee het afgelopen avond nogmaals te proberen en op de vide gaan ze het gesprek aan. Ik wil je nog een keer uitleggen dat het mij kwetst begint Romy het gesprek. En legt Cemal verder uit dat ze duidelijk heeft gemaakt waarom ze niet wil dat hij zou gaan masseren. Het feit dat hij haar heeft gezegd dat hij het niet zou doen en dit uiteindelijk toch heeft gedaan verbaast haar. Je bent aan mijn gevoel gegaan voegt ze eraan toe. Cemal luistert zwijgend naar wat Romy te zeggen heeft. Ik wist echt van niks onderbreekt hij haar na een tijde. Dit gelooft Romy maar dit betekent niet dat ze vindt dat hij goed gehandeld heeft. Ik had het tof gevonden als je eerst naar mij toe was gekomen legt ze verder uit. En het maakt mij verdrietig dat je blij was toen je haar daar zag liggen gaat ze verder. En vertelt dat ze nu voldoende weet. Je denkt niet aan mij en staat niet stil bij de gesprekken die wij hebben zegt ze. Cemal blijft stil terwijl Romy verder gaat met haar verhaal. Toch lijken de twee elkaar niet te begrijpen. Romy vindt dat Cemal schijt aan haar heeft en Cemal vindt dat Romy altijd hen een zegt en het ander doet. Wat had ik dan moeten doen? vraagt hij aan Romy. Als Romy hem vervolgens vraagt waarom hij niet eerst naar haar is toegekomen, heeft Cemal geen antwoord. Ik heb er geen zin meer in vervolgd Romy. De twee belanden weer in een discussie waar ze niet uitkomen. Ik hoop dat je ervan heb genoten en dat het, het waard was voor je snauwt Romy, gevolgd door een lange stilte… Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Joke at 15:44

    Deze ruzies daar gelaten, maar waar is Utopia als je medebewoners er op uit zijn je zo’n loer te draaien.
    Want de twee aanstichters wisten dondersgoed waar ze mee bezig waren, gewoon een wig drijven tussen Cemal en Romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *