Cemal biedt zijn excuses aan na het massage gedoe

Cemal biedt zijn excuses aan na het massage gedoe

Romy en Cemal hebben een heftige ruzie gehad nadat Cemal een meisje in het keetje heeft gemasseerd, tegen de wil van Romy in. Toen de twee hierover wilde praten gingen ze schreeuwend uit elkaar. Cemal zag niet in wat hij verkeerd heeft gedaan terwijl Romy zich erg gekwetst voelt. Nadat ze elkaar een tijdje met rust hebben gelaten zoekt Cemal zijn vriendin Romy toch weer op. Het spijt me, ik heb me laten meeslepen. Die jongens weten dat ik geen nee zeg en het is mijn schuld wat er is gebeurd vanavond vertelt hij. Romy is in tegenstelling tot een uur geleden, sprakeloos. Oke, bedankt of zo antwoordt ze kalm waarna de twee afspreken om later in de caravan verder te praten. Maar of het nou helemaal bijgelegd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *