Romy blijft boos op Cemal ondanks de velen excuses die hij maakt

Romy blijft boos op Cemal ondanks de velen excuses die hij maakt

Als grap regelde Chipp en Johan in het geheim een massageklant voor Cemal. Hij was compleet verbouwereerd toen de dame in kwestie het Utopia terrein op kwam en had als gevolg flinke ruzie met Romy hierover. Na een avond vol gebekvecht, praten de twee het in de nacht uit in de caravan. Waarom kom ik er na twee jaar achter dat je me nog steeds niet goed kent? begint Romy. Cemal biedt wederom zijn excuses aan als ze eenmaal op bed liggen. Ik heb gewoon een domme beslissing gemaakt geeft hij toe. En belooft dat wat er vandaag gebeurd is nooit meer gaat gebeuren. Romy blijft boos:, je hebt me voor schut gezet. Er stonden in de loods dertien paar ogen op me gericht. Daar heb jij bewust voor gekozen om dat te doen voegt ze eraan toe. Cemal betuigt nog een keer spijt maar Romy vindt dit wel heel erg makkelijk achteraf. Daar heb ik geen reet aan, het is al gebeurd. Het is al te laat voegt ze eraan toe. En laat weten dat het haar niet gaat om het feit dat Cemal een vrouw aan het masseren was. Het heeft mij meer verdriet gedaan dat je totaal niet aan mij gedacht hebt. En toont volgens haar dan ook geen respect. Ik vind je minder leuk geworden, Cemal. Daarom zeg ik doe lekker je ding want ik wil jou niet in de weg zitten gaat ze verder. Cemal blijft zijn excuses aanbieden, het spijt me dat ik niet gecommuniceerd heb met jou. Ik maakte een verkeerde beslissing op de verkeerde plaats zegt hij.De twee praten nog lang verder maar echte beslissingen worden

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. M.Hoedemaekers at 17:53

  Cemal Cemal open toch je ogen , je lijkt haar schoothondje wel .En Romy moet zich diep schamen hoe ze hem behandelt.

 2. Bep at 14:59

  Het word eens tyd dat cemail zelf gaat leven .
  En niet zoals romi het wil .
  Hij laat zich zelf sturen door romi .
  Nou romi isnet een kind van 12 jaar .en cemal 14 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *