Vanavond staat de foute avond op het programma in Utopia

Vanavond staat de foute avond op het programma in Utopia

Vanavond is de Foute Avond van Baldr, Johan en Senna. Er wordt vandaag hard gewerkt om het evenement op poten te zetten. Het podium wordt gebouwd en de loods wordt omgetoverd tot een grote feesttent. Tijdens het feest moet iedereen er natuurlijk tiptop uitzien, dus daarom zijn er vandaag twee kapsters voor de vrouwen uitgenodigd. Alle dames staan te popelen om hun haren te laten knippen. Ook de mannen doen wat aan hun uiterlijke verzorging. Ivan staat in de badkamer klaar om de mannen een echte scheerbeurt te geven. Barbershop het nauwe naadje grapt Johan als hij Ivan bezig ziet. Nu maar hopen dat de foute avond ook goed gaat verlopen en dat het wat oplevert voor de bewoners!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *