Madilia is klaar met de vriendschap met Linda

Madilia is klaar met de vriendschap met Linda

Sinds de binnenkomst van Ivan gaat het slecht tussen Linda en Madilia. De voormalig vriendinnen negeren elkaar al dagen. Volgens Madilia ziet Linda haar niet meer staan sinds Ivan er is. Linda vindt op haar beurt weer dat Madilia zich aanstelt en dat ook zij initiatief kan nemen. Ook de rest van de bewoners is het niet ontgaan dat de vriendschap tussen de twee zo goed als voorbij is. Madilia bespreekt dit dan ook met Billy en Romy. Jullie lopen echt langs elkaar heen merkt Romy op. Het is akward voegt Billy er aan toe. Dit ziet Madilia anders. Ik vind het niet akward. Voor mij is het gewoon klaar. Dikke doei gaat ze verder. Billy begrijpt haar volledig en vindt dat Madilia dit niet heeft verdiend. Ik laat mij ook niet zo behandelen gaat Madilia verder. Romy heeft het idee dat de ruzie tussen de twee steeds erger wordt. Billy denkt zelfs dat Linda het niet op wil lossen. Maar wat de reden is, dat is me totaal onduidelijk gaat ze verder. Voor Madilia is het in ieder geval duidelijk. Ze is helemaal klaar met Linda. Ik weet nu wat de vriendschap waard was eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 09:05

    Madilla heeft wel gelijk Linda loopt als een lupse hond achter Ivan aan maar Ivan heeft een meisje buiten geef je daar je vriendschap voor op als dat zo is dan ben je niet veel meer dan een aso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *