Senna is volgens Demi smoorverliefd op haar

Senna is volgens Demi smoorverliefd op haar

Romy, Demi en Fay verzamelen zich in de caravan van Cemal. De dames liggen met zijn allen lekker op bed en ze kletsen over alles en iedereen in Utopia. Ook worden de relaties van alle drie de dames uitvoerig besproken. Hoe zit het eigenlijk met jou en Senna? vraagt Romy opeens. Demi wordt een beetje ongemakkelijk van de vraag die Romy zo plotseling stelt maar ze geeft wel eerlijk antwoord. Het gaat best goed, volgens mij is hij smoorverliefde op mij zegt Demi. Ook heeft Senna toegegeven dat hij niet meer zonder Demi kan slapen. Als haar vriendinnen dit horen barsten ze in lachen uit. Jullie zijn zo verliefd op elkaar lacht Romy. De dames belanden vervolgens in een lachbui waarna ze terugkeren naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *