Hoe gaat het vandaag tussen Romy en Cemal?

Hoe gaat het vandaag tussen Romy en Cemal?

Afgelopen avond hebben Chipp en Johan in het geheim een dame naar Utopia laten komen. Deze dame had eerder een mailtje gestuurd dat ze geïnteresseerd was in een massage van Cemal. Romy had echter aangegeven dat ze de massag dienst van Cemal niet zag zitten en na een lange ruzie had Cemal dan ook besloten dat hij niet zou gaan masseren. Afgelopen avond heeft hij toch, zonder dat hij dat door heeft gehad, zijn eerste klant binnengehaald. Als de dame met ontbloot bovenlichaam op de massagetafel ligt gaat het snel. Cemal wordt erbij gehaald en gaat zonder twijfel aan de slag. Niet veel later betrapt Romy hem met de dame in kwestie. In eerste instantie lijkt ze rustig te reageren maar niet veel later ontploft ze. Ze vertelt Cemal dat ze haar spullen gaat pakken en in de loods gaat ze compleet door het lint. Woedend vertelt ze aan Chipp dat ze zijn grap niet kan waarderen. Als Cemal klaar is met de massage wordt hij door Johan en Chipp bijgepraat over de reactie van Romy. Niet veel later belandt ook hij in een heftige ruzie met haar waarna Romy in tranen uitbarst bij haar vriendinnen. Afgelopen avond laat hebben Romy en Cemal de situatie besproken in de caravan, waar Cemal meerdere malen zijn excuses aanbood echter zonder resultaat. Vandaag lijkt het nog steeds niet goed te gaan tussen Romy en Cemal maar een paar uur later is de sfeer compleet veranderd. Cemal doet zijn uiterste best om Romy weer voor zich te winnen en dit lijkt te werken. Ik heb ook nog een verrassing voor je, en dat is maar het beginnfluistert hij. Wat Cemal allemaal van plan is, dat moet nog blijken. Toch lijkt de liefde tussen de twee te overwinnen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *