Billy is benieuwd of Linda en Madilia nog met elkaar gaan praten

Billy is benieuwd of Linda en Madilia nog met elkaar gaan praten

De vriendschap tussen Linda en Madilia heeft de afgelopen weken flinke deuken opgelopen. Billy wil nu wel eens weten hoe het nu gaat tussen de twee. We praten niet en ze weet hoe ik erover denk geeft Linda aan. Een paar dagen geleden is Linda op Madilia afgestapt, omdat ze hoorde dat zij het met iedereen over haar had, behalve met haar zelf. Na dit gesprek was het eigenlijk goedgepraat maar opende Ivan de volgende dag weer de zere wond. Linda geeft aan hier heel erg van te balen. Op dit moment praten de twee nog steeds niet met elkaar. Ik heb er niet zoveel zin meer in vertelt Linda verder. Het is niet de eerste keer dat Madilia jaloezie vertoont als ze iemand anders wat meer aandacht geeft. Ik vind het kwalijk dat ze me vermijdt gaat Linda verder. Ze  wil zich niet hoeven verantwoorden bij wie ze is en waarom. Een echte vriendin weet hoe het in elkaar steekt benadrukt ze Linda vindt dat het nu maar vanaf Madilia haar kant moet komen en anders niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *