Chipp dreigt José in elkaar te trappen, ze hebben weer ruzie

Chipp dreigt José in elkaar te trappen, ze hebben weer ruzie

De relatie tussen Chipp en José is in de afgelopen periode flink verslechterd. De twee kunnen elkaar niet meer luchten of zien en om het minste belanden ze in een grote ruzie. Vandaag is het weer raak. José zit achter de computer als Chipp vraagt of hij even snel iets mag opzoeken. José weigert, omdat het háár computertijd is. Dit valt bij Chipp helemaal verkeerd dit omdat hij José iets daarvoor ook gewoon tijdens zijn computertijd op de computer heeft gelaten. Mopperend loopt hij weg. Als Fay vervolgens vraagt wat er aan de hand is, legt Chipp boos uit wat er zojuist is gebeurd. Het bespreken van de gebeurtenis maakt een hoop woede bij hem los. Ze moet gewoon haar f*cking bek houden schreeuwt hij uit. Als Chipp vervolgens, nog altijd mopperend, langs haar loopt is een confrontatie niet te voorkomen. Schatje, je kan weer daagt José Chipp op sarcastische toon uit. Chipp is op dat moment niet meer te stoppen en houdt zich niet langer in. Ze moet echt oprotten want ik trap haar in elkaar roept Chipp kwaad uit. Fay, Demi en Madilia doen er alles aan om Chipp weer rustig te krijgen maar niks lijkt te helpen. Ik ga wel met haar praten zegt Madilia, die deze keer net als Romy en de tweeling vindt dat de José verkeerd zit. Ondertussen gaat Chipp verder met zijn geschreeuw en gescheld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. e z at 09:08

  Niet normaal dit heeft geen respect voor José, ik zou deze vriend niet thuis willen hebben hoor.
  eens een heethoofd altijd een heethoofd.

 2. Ruud at 21:23

  Die Chipp is hij wel goed bij zijn hoofd die jongen spoort niet. Hij denkt nog steeds dat hij bij ze vriendjes is op straat …volgens mijn bloed hij als een gek..een normaal iemand gaat niet zo uit ze bol. Dus ga lekker weg.

 3. Dik at 19:41

  Redactie is dat nou normaal zoals die Chipp tekeer gaat. De goorste woorden knallen naar buiten en je hoort hem regelmatig de ene gvd na de andere gvd uit zijn smoel komen. Ik snap aan de ene kant best dat hij boos gemaakt wordt maar dan toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *