Madilia geeft José advies over Chipp maar ze wordt alleen maar bozer

Madilia geeft José advies over Chipp maar ze wordt alleen maar bozer

Na de zoveelste ruzie tussen Chipp en José besluit Madilia met haar te gaan praten. Ik heb helemaal geen zin om erover te praten kapt José het gesprek af maar Madilia geeft toch haar mening. Je moet geen opmerkingen maken. Niks niet adviseert Madilia. Het lijkt haat het beste als de twee  elkaar negeren. Oh graag antwoordt José sarcastisch. Volgens haar komt de hele situatie door Chipp. Ligt dit aan mij of ligt dit aan hem? vraagt ze Madilia fel. Madilia probeert nogmaals, op rustige toon uit te leggen dat het niet langer zo kan en dat José geen opmerkingen moet maken. Het goedbedoelde advies wordt niet gewaardeerd en boos stampt José naar boven. Madilia geeft niet op en volgt haar naar de vide om haar daar nogmaals te vertellen dat ze in het vervolg beter haar mond kan houden. Ik zeg het voor jouw bestwil rondt Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 10:14

    ze zijn allebei schuldig Jose heeft het niet met chipp moeilijk maar met meer personen ,zij blijft ook hem maar steken onder water geven ,en dan weet zij van niks en is dan zielig .Maar Chipp laat haar gaan ,natuurlijk dat valt niet mee,maar zij zal ten aller tijden dit blijven doen,daarom inderdaad krijgt zij geen personeel.Chipp hoe benauwd het ook wordt ,tel tot tien.

  2. M.Hoedemaekers at 20:03

    José José wat ben je toch kinderachtig bezig , ben jij een volwassen vrouw ?????? In mijn ogen niet doe toch normaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *