Demi en Fay zijn al het gedoe tussen Chipp en José meer dan zat

Demi en Fay zijn al het gedoe tussen Chipp en José meer dan zat

José en Chipp kunnen elkaar niet meer luchten of zien en belanden dagelijks in de meest heftige ruzies. Dit kan zo niet langer zegt Fay. Ze is bang dat Chipp de situatie niet langer meer aankan. Ik weet dat je gaat knappen en dat wil ik niet zucht ze. Ook Demi is bang dat de situatie uit de hand zal lopen. Ze gaat maar door en door voegt ze eraan toe. Demi en Fay, die voor de volle honderd procent achter Chipp staan, voelen zich radeloos. Ik wil je helpen maar ik weet niet hoe zegt Fay. Chipp weet het op zijn beurt ook niet. Met een sip gezicht staart hij naar de grond. Het is ongelofelijk mompelt hij. Chipp vindt, in tegenstelling tot José, dat de fout bij haar ligt. Ik probeer haar te negeren maar ze daagt me uit vertelt hij. De tweeling is het met hem eens en begrijpen niet waarom José zich zo gedraagt. Het moet gewoon klaar zijn benadrukt Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bep at 20:10

  Ze moeten beiden stoppen.
  José schaam jezelf een vrouw van 59 jaar .
  Hou op en zeg maar wat de waarheid is .
  Wat zit jou nou dwars van het verleden

  • Ruud at 21:30

   CHIPP moet normaal doen..gaat deze gek ook zo tekeer tegen ze moeder …deze jongen spoort gewoon niet, met dat gescheld en dreigen sla de helemaal in elkaar, ,,de redactie moet die gek de uitgooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *