Cemal heeft heel wat goed te maken en regelt een verrassing voor Romy

Cemal heeft heel wat goed te maken en regelt een verrassing voor Romy

Romy en Cemal hebben een heftige ruzie gehad omdat Cemal tegen Romy haar wil, zonder te overleggen, toch een dame heeft gemasseerd. Vandaag haalt Cemal alles uit de kast om het weer goed te maken met haar. Terwijl Cemal druk bezig is met de voorbereidingen van zijn verrassing, vraagt Romy zich in de loods af wat haar te wachten staat. Laat je maar gewoon verrassen adviseert Fay haar. Na een tijdje is het moment daar. Cemal neemt Romy mee naar de caravan. Daar aangekomen ziet Romy een roos en sushi op haar bed liggen. Het spijt me fluistert Cemal nogmaals. Romy kan haar ogen niet geloven en geeft Cemal een dikke knuffel. Ik hou zoveel van je voegt ze eraan toe. Cemal biedt nogmaals z’n excuses aan maar dit is niet meer nodig volgens Romy. Ze is ontzettend verrast door het lieve gebaar van hem en de ruzie lijkt dan eindelijk écht te zijn opgelost. De twee nemen plaats op het bed waar ze gezellig kletsen, genieten van de sushi en elkaar de liefde verklaren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 09:10

    Het is werr goed tot het volgende moment dat Romy vind dat Cemal in haar ogen iets verkeerds doet. Ook dan zal Cemal weer als een lammetje boete doen en excuses aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *