De foute avond in Utopia is succesvol verlopen

De foute avond in Utopia is succesvol verlopen

Afgelopen avond was de foute avond in Utopia. De loods is mooi versierd met ballonnen, de dj booth is neergezet en de bewoners hebben zich mooi aangekleed. Senna en Baldr draaien ondertussen al wat foute liedjes om in de juiste sfeer te komen. Het belooft een drukke maar gezellige avond te worden. Uiteindelijk stroomt het Utopia terrein vol met bezoekers voor het evenement. De bewoners staan klaar in de loods om de grote groep met mensen op te wachten. De muziek gaat aan en de sfeer zit er meteen goed in. Als Billy en Madilia alle jassen hebben aangenomen en Romy, Linda en René klaar staan achter de bar, kan de avond echt beginnen.

Uiteindelijk zit de avond er weer op en de foute avond was een groot succes te noemen. Er is volop gefeest en genoten door de gasten. Senna heeft een tijdje achter de dj booth gestaan maar ook Baldr en Johan hebben het publiek voorzien van muziek. Ook de rest van de bewoners heeft keihard gewerkt om de avond tot een groot succes te maken. Als de laatste bezoeker het terrein af is begint de schoonmaak en de napraat. Linda vertelt dat ze het ontzettend naar haar zin heeft gehad.  Je hebt echt geknald achter de bar complimenteert Baldr haar. Over Billy is Baldr dan weer wat minder te spreken. Fay rent ondertussen met een bezem door de loods. De bewoners zijn moe maar hebben een voldaan gevoel. Als de loods weer aan kant is, is het tijd voor wat ontspanning. Wat zal de rest van de avond nog brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *