De bewoners krijgen speciaal bezoek van een Utopia fan

De bewoners krijgen speciaal bezoek van een Utopia fan

Onlangs kregen de bewoners een mail van een Utopia fan Wesley die in een rolstoel zit. Hij wilde heel graag het terrein en de bewoners zien voordat het stopt en iedereen weer zijn eigen weg gaat. Samen met Ronald en Bianca komt Wesley rond 10.00 uur het terrein op. Hij wordt daar door Johan, die het erg leuk vindt dat Wesley er is, ontvangen en de handen worden geschud. Bij binnenkomst in de loods staan de bewoners al op Wesley te wachten. Ze vinden het hartstikke leuk dat hij er is en zijn benieuwd naar hoe het met hem gaat. Onder meer Cemal en Senna praten langdurig met Wesley en het is hartstikke gezellig. Na ongeveer anderhalf uur komt er een einde aan het bezoek. Maar niet voordat er een mooie groepsfoto is gemaakt. Alle bewoners verzamelen zich om Wesley heen en Linda zet de zelfontspanner op de camera aan. Wesley heeft duidelijk naar zijn zin gehad en verlaat tevreden het Utopia terrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *