De vete tussen Madilia en Linda duurt voort

De vete tussen Madilia en Linda duurt voort

Nog altijd vermijden Madilia en Linda elkaar als de pest. Beiden zijn niet van plan van om water bij de wijn te doen na de ruzie om het tekort aan aandacht dat Madilia in haar ogen krijgt van Linda. Gisteren heeft Billy kort met Linda gepraat over alle problemen, vandaag doet ze dat met Madilia. Heb je al met Linda gekletst vraagt ze hoopvol. En krijgt er een nonchalante nee voor terug van Madilia. Tijdens het fotomomentje met Utopia fan Wesley ging Linda stevig onderuit en klampte zich tijdens de weg naar beneden vast aan Madilia. Hoe ze daarop reageerde is volgens haar veelzeggend. Ik trok mijn hand terug toen ze die wilde pakken. Ik wist niet wat ik moest doen lacht ze. Op het moment kon er echter geen glimlach vanaf. Moet je nagaan, het zit zo diep dat ik er niet eens om kon lachen. Normaal zou ik er keihard om lachen gaat Madilia verder. Billy vindt het best vreemd dat de eens zo hechte vriendinnen elkaar nu compleet negeren. Het welles nietes spelletje tussen de twee lijkt ook niet snel ten einde te komen. Linda vindt dat Madilia de eerste stap moet nemen. Madilia denkt op haar beurt dat dat zinloos is omdat Linda volgens haar verwijten blijft maken. Een oplossing lijktdus nog  ver weg.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *