Cemal vindt dat Ivan de discussie met Chipp anders aan het kunnen pakken

Cemal vindt dat Ivan de discussie met Chipp anders aan het kunnen pakken

De bv vergadering van vandaag ging er heftig aan toe. Er waren verschillende discussies, waaronder die van Ivan en Chipp. De twee werden het niet met elkaar eens en belandden schreeuwend tegenover elkaar. Na de vergadering vraagt Cemal aan Ivan hoe hij het vond gaan. Ivan geeft aan dat hij tevreden is. Het is een zakelijke bespreking en ik vind dat je dingen moet kunnen aankaarten legt hij verder uit. Cemal die niet bij de vergadering aanwezig was maar wel heeft meegeluisterd, denkt op zijn beurt dat er een hoop discussies voorkomen hadden kunnen worden als Ivan beter op de hoogte was van de eerder gemaakte afspraken. Ivan vindt dat het betreft communicatie veel beter zou kunnen. Zo is hij niet blij met de discussie met Chipp en de manier waarop dit is gegaan. Chipp kwam namelijk niet aan tafel zitten maar bleef in de woonkamer staan, iets wat Ivan erg vervelend vindt. Cemal denkt op zijn beurt dat de groep niet goed genoeg naar elkaar luistert. Hierbij kijkt hij ook naar Ivan. Iedereen is al bezig met een weerwoord in plaats van echt goed naar elkaar te luisteren legt hij uit. Daarnaast vindt hij dat Ivan en Chipp zo heftig in discussie waren dat ze niet de ruimte boden om andere bewoners deel te laten nemen aan het gesprek. En dat is jammer want de oplossing lag gewoon op tafel gaat Cemal verder. Daarom wil hij Ivan als advies meegeven om beter te luisteren in het vervolg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 18:23

    Nu is die Chip ook niet de makkelijkste, maar ach ja, een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken en dat is een waarheid als een koe. De oude agressieve Ivan laat zich weer zien, hoor, en het heeft niet eens zo lang geduurd. Nog even en er vliegt weer iemand met tafel en al door de kamer (ben dat nog niet vergeten en ook niet hoe hij die kleine puppy schopte). Kan gewoon niet begrijpen dat RTL hem steeds weer met open armen binnenhaalt alsof het een of andere godheid is. Zijn natuurlijk weer doodsbenauwd voor zo’n goof met zo’n grote, agressieve waffel. Zul je zien dat ze hem ook nog de prijs laten winnen. Ja RTL, de waarheid is hard, maar wel waarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *