Chipp en Ivan spreken de discussie rondom de vergadering uit

Chipp en Ivan spreken de discussie rondom de vergadering uit

Chipp en Ivan komen tijdens de bv vergadering in een discussie over geld. Ivan vindt het scheef dat de tweeling betaald krijgt voor het werken in de winkel en daarnaast nog 100 procent van de winst van de kleding die zij verkopen krijgen. Chipp loopt weg bij het centraal maar na even afgekoeld te zijn spreken de twee mannen het toch uit met elkaar. Als ik één ding niet doe is het shit voor mezelf houden zegt Chipp. Ivan snapt dit en ziet ook dat Chipp het beste voor heeft met de bv. Het laatste wat ik zou willen is een concurrentiestrijd voegt hij eraan toe. Ook benadrukt hij dat het niet persoonlijk op Chipp was bedoeld. Die chicks doen alles voor de winkel, verder steekt niemand er tijd in. Als niemand in de winkel staat wordt er ook niets verkocht vertelt Chipp vervolgens. Ivan snapt zijn punt. Op rustige toon gaan de twee verder met het gesprek en de twee delen beiden hun visie. Uiteindelijk lukt het Chipp om Ivan te laten inzien hoe de verdeling van de winst bij de twee verschillende bv’s is geregend. Om oneerlijkheid te voorkomen stelt Ivan voor dat er een minimum moet komen wat er verdiend moet worden in de winkel. Of Chipp het hier mee eens is moet nog blijken. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *