Billy en Mehmet bespreken de houding van Ivan tijdens de bv vergadering

Billy en Mehmet bespreken de houding van Ivan tijdens de bv vergadering

Billy en Mehmet evalueren het centraal waarbij Ivan in discussie kwam met Chipp. Ik zag dat hij hoog in zijn emotie schoot zegt Billy over Ivan. Mehmet is het hiermee eens en vindt dat dit de valkuil is van Ivan. Op dit soort momenten wordt het hem teveel en heeft hij de beheersing en controle niet meer. Dan gaat het met ups en downs gaat hij verder. Toch geeft Mehmet toe dat hij dit wel aan zag komen bij Ivan. Billy zegt daarna dat Ivan geen informatie had over de afspraken binnen de bv en hierdoor de groep zich tegen hem keerde. Ik snap wel dat Chipp zo reageert gaat ze verder. Ook Mehmet vindt dat Chipp volledig in zijn recht staat en vindt dat Ivan zich op sommige moment kalm moet houden. Hij lijkt open te staan voor feedback maar als het hem niet zint kapt hij er gelijk mee voegt hij eraan toe. Als je de functie aanneemt, moet je hem ook in goede banen kunnen leiden gaat hij verder. Zal Ivan zijn functie als leider van de bv kunnen behouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *