Billy en Mehmet bespreken de echte reden van de ruzie russen Madilia en Linda

Billy en Mehmet bespreken de echte reden van de ruzie russen Madilia en Linda

Het is na een periode van irritaties en frustraties, weer goed tussen Linda en Madilia. Dit is ook bij de andere bewoners niet onopgemerkt gebleven. Er heerst vooral blijdschap dat de twee het weer bij hebben gelegd. De ruzie had zijn impact op de groep en om deze reden zijn veel bewoners opgelucht dat het weer goed is. Billy besluit de hele situatie samen met Mehmet nog eens te evalueren. Zo begon de ruzie tussen de twee als een grapje. Maar uiteindelijk speelde de jaloezie toch op zegt Billy. Maar behalve het verhaal dat Linda ineens al haar tijd met Ivan doorbracht en Madilia zich hierdoor gepasseerd voelde, heeft Billy nog een ander scenario in gedachte. Ik heb Madilia weleens horen zeggen dat Ivan haar type is legt ze verder uit. Het kan volgens haar dan ook zo zijn dat Madilia niet jaloers is op Ivan die veel tijd met haar door brengt, maar op Linda. Misschien wil ze ook wel zo met Ivan omgaan maar doet ze dat niet omdat hij een vriendin heeft voegt ze eraan toe. Mehmet kan zich wel vinden in de gedachtegang van Billy. Ik heb er nooit zo over nagedacht zegt hij. Toch denken beiden dat het zomaar zou kunnen dat Madilia liever wat meer tijd met Ivan zou doorbrengen, maar door de brief van Baldr zijn vrouw gepaste afstand houdt van een man met een partner. Maar hoe het ook zit, het is mosterd na de maaltijd sluit Billy het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *