Johan sloopt de sloten van de bar omdat hij het er niet mee eens is

Johan sloopt de sloten van de bar omdat hij het er niet mee eens is

Er wordt de laatste tijd zo veel gestolen uit de bar dat René als verantwoordelijke van de bar, sloten om de koelkasten heeft gelegd. Johan heeft laten weten dat hij het hier niet mee eens is en dat hij de sloten van de bar wil. Ivan staat René bij en zegt dat dit op het moment de enige mogelijkheid is. Johan wijkt echter niet af van zijn mening en dreigt de sloten eraf te slaan. Ivan probeert Johan te kalmeren maar hij blijft bij zijn mening. Wat is de andere optie? Het kan namelijk niet zo zijn dat het Johan’s way of the highway is, je maakt deel uit van een samenleving benadrukt Ivan hem nogmaals duidelijk. Terwijl Ivan, René en Baldr nog even verder discussiëren over de sloten op de bar, distantieert Johan zich van het gesprek. De mannen hebben echter geen idee dat Johan op zoek is naar gereedschap om de sloten open te knippen. K*t gevangenis roept Johan terwijl hij de sloten losknipt en van de bar haalt. We zijn toch allemaal volwassen mompelt hij verder. Blijkbaar kunnen we het niet reageert Cemal die er als enige iets over durft te zeggen. Het vervolg lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ina at 01:47

    Is erg genoeg dat er sloten op moeten. Maar er zijn een paar bewoners die elke dag heel veel drinken. En die dus het stiekem pakken. En helaas moet het dan zo. Want Billy bv drinkt elke dag veel. In mijn ogen is zei verslaafd. Dus er moet wel wat gebeuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *