Madilia Romy en Cemal hebben een leuke verrassing voor José

Madilia Romy en Cemal hebben een leuke verrassing voor José

Romy en Madilia maken een eigen plekje voor José in het atelier. Ik denk dat ze het echt heel fijn vindt hier, ik vind het een super leuk hoekje voor haar zegt Madilia enthousiast. Ik word hier helemaal zen, ze had nooit moeten verhuizen voegt ze eraan toe. Romy is het hier helemaal mee eens. Nadat de twee een hoekje voor José hebben gecreëerd blinddoeken zij José. Geleid door Romy en Madilia loopt ze het atelier in. Romy vertelt vervolgens waarom zij een hoekje hebben gemaakt voor haar. Wij waren ook een beetje klaar met de rommel. Dit is jouw plek en blijft jouw plek benadrukt ze. Omdat we van je houden voegt Madilia hieraan toe. Voordat José de blinddoek af heeft vindt zij het al geweldig maar wanneer ze het hoekje met haar eigen ogen ziet is ze erg enthousiast. Het ziet er nog super gezellig uit ook, wat leuk zegt ze blij. Cemal, Madilia en Romy krijgen een dikke knuffel van José. Hierna pakt zij de schaar en opent haar atelier. Bij deze verklaar ik mijn atelier voor geopend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *