Cemal kan wel om het massage gedoe lachen

Cemal kan wel om het massage gedoe lachen

Cemal is klaar het masseren van de bloedmooie vrouwelijke bezoekster en al gauw zoeken Chipp en Johan hem op om hem op de hoogte te brengen van de situatie in de loods. Chipp legt hem uit dat Romy woedend is en volgens hem is dit zonder gegronde reden. Je doet eindelijk iets wat je leuk vindt gaat hij verder. Cemal lijkt niet echt onder de indruk te zijn en hoort het verhaal van Chipp aan. Het wordt Cemal langzaam duidelijk wat de mannen hebben gedaan en hij kan er wel om lachen. Heb je ook haar voorkant gemasseerd? wil Johan weten. Cemal laat lachend weten dat dit niet zo is. Ik kan haar toch niet wegsturen? gaat hij verder. Hier is ook Chipp het mee eens en daarnaast vindt Chipp dat Romy hem moet vertrouwen. Ondanks dat de mannen de dame in kwestie allemaal erg knap vinden, weten ze dat Cemal nooit iets zou doen. Het drietal praat nog een tijdje door waarna het voor Cemal toch echt tijd wordt om de loods te betreden en zijn vriendin Romy onder ogen te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *