Romy barst toch in tranen uit door de massage grap

Romy barst toch in tranen uit door de massage grap

Nadat Romy met Demi en Fay heeft nagepraat over de massage situatie, gaan ze terug naar de loods. Romy besluit meteen Chipp en Johan te confronteren. De twee ontkennen dat het de bedoeling was om Romy te kwetsen en leggen uit dat ze alleen Cemal wilde verrassen. Romy wil op haar beurt graag Chipp een op een spreken en de twee gaan naar buiten. Hier legt Chipp uit dat het niet de bedoeling was om Romy boos te maken maar om Cemal te verrassen. Romy laat weten dat ze niet boos is maar teleurgesteld. Teleurgesteld omdat een maatje als Chipp niet weet dat dit haar kwetst. Als ze vervolgens weer de loods in gaan, breekt Romy toch plotseling. Ze begint te huilen. Als je mij echt had gekend, dan wist je dat ik dit niet leuk zou vinden snikt ze met trillende stem. De rest van de groep neemt het voor Romy op maar Chipp blijft volhouden dat dit niet de bedoeling was. Ik ben in gesprek met Romy, niet met jullie zegt Chipp boos. Johan kijkt ondertussen vermakelijk toe en zegt dat Romy dit gewoon Cemal moet gunnen. Jij bent letterlijk lucht voor mij reageert Romy boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *