Romy wil weten wie er achter de massage grap zit

Romy wil weten wie er achter de massage grap zit

Nadat Romy heeft ontdekt dat Cemal een bloedmooie vrouwelijke bezoeksterin het keetje aan het masseren is, is voor haar de maat vol. Boos vertelt ze hem dat ze haar spullen gaat pakken waarna ze zich terugtrekt in de caravan. Demi en Fay rennen achter haar aan om haar te steunen. Je moet geloven dat wij hier niks mee te maken hebben zegt Demi. Romy gelooft dit maar is niet te spreken over de persoon of personen die dit geregeld hebben. Als Chipp hierachter zit, is het mijn vriend niet meer richt Romy zich tot Fay. Fay probeert hier tegenin te gaan maar houdt dan toch haar mond. Ik begrijp je zegt ze zachtjes. Het lukt ze niet om me boos te krijgen gaat Romy verder. Ze wil de jongens die dit geregeld hebben, niet hun zin geven. Ik ga zo naar binnen en er is niks aan de hand voegt ze eraan toe terwijl ze tegen haar tranen vecht. Fay probeert Romy nogmaals op het hart te drukken dat zij en Demi er niks mee te maken hebben, waarna de drie terugkeren naar de loods. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *