Romy ontdekt Cemal zijn geheime massage en is woedend

Romy ontdekt Cemal zijn geheime massage en is woedend

Terwijl Cemal de vrouwelijke bezoekster aan het masseren is, gaan Johan en Cemal terug de loods in. Johan zoekt Romy op, die op de vide zit met Billy en Madilia. Mag ik jou even masseren vraagt Johan met een geheimzinnige blik. Romy kijkt meteen verbaasd. Waarom vraag ze terug. Omdat Cemal het nu ook aan het doen is antwoordt Johan. Deze opmerking levert nog meer vragen op. Johan vraagt dan wat Romy ervan zou vinden als Cemal op dit moment een mooie vrouw aan het masseren is. Romy besluit uiteindelijk op onderzoek uit te gaan. Demi, Fay en Senna achtervolgen haar en het viertal rent naar het keetje. De deur gaat open en daar staat Cemal, in het keetje, een bezoekster te masseren. De monden van Romy en de tweeling vallen open van verbazing. De mannen hebben een massage geregeld voor me geeft Cemal als uitleg. De deur wordt meteen weer dichtgeslagen en Romy stormt weg, met de tweeling en Senna achter zich aan. Dan bedenkt Romy zich en ze stormt weer terug naar het keetje. Ik pak vanavond mijn spullen en ik ben weg zegt Romy met een stalen gezicht tegen Cemal. Verbouwereerd blijft Cemal achter met de massageklant op zijn tafel. Hoe het verder afloopt lees je zo in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *